Na vrcholku stromu: Bat.-Châtillon 155 58

12.05.2014 15:26

Tankisté,

nové vydání speciální nabídky Na vrcholku stromu je mimořádné – prvně v dějinách této akce se zaměřujeme na dělostřelectvo! 

Vydejte se po linii vozidel vedoucí k  Bat.-Châtillon 155 58 a vychutnejte si pořádné slevy a bonusy na příjem kreditů:

 

30% sleva na zakoupení a 30% bonus na příjem kreditů s těmito francouzskými vozidly:

10. Bat.-Châtillon 155 58
9.  Bat.-Châtillon 155 55
8. Lorraine 155 mle. 51

 

Využijte příležitost si hraním s těmito “artynami” pořádně přivydělat nebo si je pořídit za 70% běžné ceny!

Tyto bonusy budou dostupné od 1. května,  07:10 do 15. května, 07:00 SELČ (GMT +2).

 

Bat.-Châtillon 155 58


“Mně můžeš věřit, jsem tvůj pošťák – tu máš leteckou zásilku!”

Seznámení s vozidlem

Ve své třídě je toto vozidlo skutečně jedinečné. Je malé, rychlé, má věž a především, je vybaveno automatickým nabijákem! Výsledkem je, že se dokáže snadno přemisťovat, může měnit svůj cíl bez potřeby hýbat podvozkem (a rozhodit si tak míření) a také dokáže vypálit 4 granáty s pětivteřinovým odstupem. Když k tomu přidáme přijatelně přesné dělo a rychlé zaměřování, vznikne nám samohybné dělo, které nepříteli pořádně otráví bitvu.

I přes zmíněné vynikající vlastnosti má toto konkrétní SPG několik slabin, nad kterými je nutné se zamyslet. Prvně, otáčení věže je nesmírně pomalé, tudíž pokud se budete otáčet mezi dvěma od sebe vzdálenými cíli, bude to chvíli trvat. Zadruhé, i když nabíjení mezi střelami je docela rychlé, výměna celého zásobníku trvá ukrutných 80 vteřin. A popravdě, po tu dobu jste vašemu týmu k ničemu. A nakonec, na poměry desáté úrovně způsobují jednotlivé rány tohoto děla směšně malé poškození – při zasažení nepřítele si budete připadat, jako byste znovu seděli v SPG 8. úrovně. Než si na to zvyknete, může to být frustrující.

Jak tedy toto vozidlo správně využít? Je to celkem snadné…

Především, nepovažujte se za jednoho z hlavních likvidátorů ve vašem týmu. Namísto toho, snažte se toto samohybné dělo chápat jako podpůrné vozidlo – dodělávejte poškozené protivníky, soustřeďte se na měkčí cíle jako jsou střední tanky, nepřátelské dělostřelectvo a lehce obrněné těžké tanky. U silněji pancéřovaných nepřátel se nebojte soustředit na pásy. A když budete nabíjet zásobník, vždy o tom dejte svému týmu vědět, aby mohli po tu dobu podle toho upravit svou taktiku.

 V tom vzácném případě, kdy ve vašem týmu zbyde pouze dělostřelectvo, zvažte ujmutí se role průzkumníka a vyhledávání cílů pro vaše těžší kolegy. Jste malí, rychlí a obratní, tyto vlastnosti můžete využít a jako pasivní průzkumník ještě můžete zvrátit vývoj bitvy ve prospěch vašeho týmu. V takovém případě je spolupráce mezi vámi a ostatními SPG ve vašem týmu klíčová. Ujistěte se proto, že ostatní řidiči SPG ví o vašem plánu a jsou připraveni napadnout nepřítele, pokud jej odhalíte. Nezapomínejte však, že vaším hlavním posláním je poskytovat dělostřeleckou podporu a pouštějte se do průzkumu, jen pokud je to absolutně nezbytné. 

 

Tanková rada: Když řídíte Bat.-Châtillon 155 58, zvažte použití prémiového spotřebního zboží Silné kafe. I když je to poměrně drahá záležitost (dalších 20 000 na vašem účtu za doplnění zásob po každé bitvě), získat 10% bonus ke schopnostem vaší posádky může hodně pomoci se snížením toho příšerně dlouhého nabíjení zásobníku. A  také tím získáte možnost v bitvě způsobit více poškození. 

 

Abyste dosáhli na bojišti co nejlepšího výkonu, doporučujeme namontování této výbavy:

 

      
Maskovací síť Vylepšený pohon děla Binokulární dalekohled

 

Dále, pro posádku doporučujeme tyto schopnosti a specializace:

 

Velitel/RadistaBrotherhood.pngCommander universalist.png
StřelecBrotherhood.pngGunner smoothTurret.png
ŘidičBrotherhood.pngDriver smoothDriving.png
První nabíječBrotherhood.pngLoader desperado.png
Druhý nabíječBrotherhood.pngLoader desperado.png

 

Jako vždy, prosíme, považujte tento výběr vybavení a schopností posádky jen za doporučení. Nebojte se sami experimentovat a najděte, co funguje nejlépe pro Vás.